17 september 2014

De Ossenmarkt 

Eindelijk is het dan zover, de Ossenmarkt! Koorleden zijn maanden lang bezig geweest met allerlei spullen te verzamelen om zo een geldbedrag bij elkaar te krijgen voor het jubileumoptreden in 2015. Gelukkig mocht alles opgeslagen worden bij Tennis Store Nederland. Het was prachtig weer en het publiek had interesse in de spullen die op de tafel stonden. Met hulp en inzet van veel leden werd de stand de hele dag bemand. Het liep aardig door en op het laatst hebben we zoveel mogelijk voor een habbekrats van de hand gedaan. 

Het was een zware, maar vooral gezellige dag waar we met plezier op terug kijken! De opbrengst van de dag was netto € 244,85. Een mooi resultaat! 

 

 Februari 2014: Amateurkunstfestival in theater de Lampegiet

 Fotoshoot voor promotie van het koor in de zomer van 2014

Kerstoptreden in Buren 2012: het vroor dat kraakte, -9 met harde wind, die precies door ons straatje joeg. Wij konden onze handen stiekem verwarmen, maar Lenneke had bevroren handen. Ondanks dat: het was heel gezellig en heel sfeervol!

Ons repertoire aan het oefenen met de choreografie:"See that girl, watch that scene, digging the Dancing Queen!!!

 

 

Optreden bij Patrimonium Woonstichting in 2012. Dit concert kwam tot stand door onze aanwezigheid op de Beursvloer Veenendaal. Daar hebben we met gesloten beurs wat voor elkaar gedaan!

Zomer 2011

 

Een statieportret gemaakt, speciaal voor een stukje in de krant.

 

In april 20111 werden aan het koor gevraagd of wij een optreden konden verzorgen voor het openingsfeest van de nieuwe wijk Veenendaal Oost. Het was een heerlijke en zonnige dag!

 

 

In 2010 vierden wij ons 25 jarig jubileum met een mooi jubileumconcert. Hiervoor hebben we onder andere deze foto gemaakt.

 

2010: Optreden kerst met koren in de  Scheepjeshof

 

 

2010: Jaarlijks uitstapje naar Rhenen

 

2008: Uitstapje klootschieten

 

 

2008: Optreden met het jubilerend koor Moorsound

 

 

2009: Optreden Spring in 't Park

 

 

1990: Optreden in Engeland

 

 

1985: Oprichting van de Valleiklanken